Zastupništva i distribucija

logo golash

Golashpharma je proizvođač lekova i dodataka ishrani za životinje. Ovo je bugarska kompanija koja posluje od 1994. godine. Bugarska farmaceutska škola je cenjena i poznata u farmaceutskim krugovima u zemljama Istočne Evrope i širom Azije, a u poslednje vreme ovaj kvalitet prepoznaje i tržište Zapadne Evrope.

Golashpharma poseduje GMP sertifikat, a distribuciju svojih proizvoda vrši u Bugarskoj, Rumuniji, Ukrajini, Mađarskoj, Turskoj, Grčkoj, Kipru, Malti, Makedoniji, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Litvaniji, Irskoj, Nigeriji, Gani, Iranu, u Ujedinjenim Arapskim emiratima, Velikoj Britaniji, Kanadi i Americi.

Uskoro proizvodi Golashpharama biće prisutni i u Portugalu i Španiji, kao i na Dalekom Istoku (Bangladeš, Vijetnam, Nepal).

Golashpharma dodatke ishrani za kućne ljubimce i to za pse i mačke: ANTIARTROZIN, CALCIMULTIVIT+junior, MULTIKANEVIT, HEPATOprotect, UROprotect, CARDIOprotect, za džinovske rase pasa ANTIARTROZIN TITAN i CALCIMULTIVIT TITAN, za golubove COLUMBOCARNITIN i CALCIplus, a za egzotične i dekorativne vrste ptica ORNITO CARNITIN i ORNITO CALCIUM možete kupiti u veterinarskim ambulantama i apotekama širom Srbije ili ih poručiti preko sajta našeg partnera AQUARIUS PET SHOP.