O nama

Vet Supplements d.o.o. posluje od 2015. godine. Uz stručno znanje stečeno stalnom edukacijom, kao i dugogodišnje poslovno iskustvo, svoj posao obavljamo dosledno i odgovorno, s idejom da naši kupci uvek budu zadovoljni.

Za našu paletu biramo inovativne proizvode visokog kvaliteta.

Naša vizija je da kvalitetom i inovativnošću naših proizvoda obogatimo ponudu veterinarskih preparata na tržištu Republike Srbije. Naš cilj je podići svest o korišćenju dodataka ishrani i inovativnih proizvoda u veterinarskoj medicini i ukazati vlasnicima kućnih ljubimaca i stručnoj veterinarskoj javnosti na značajnu
ulogu koju oni imaju.

Vet Supplements je uvoznik i ekskluzivni distributer dodataka ishrani za kućne ljubimce Golashpharma, proizvoda zastupljenih u preko 25 zemalja širom Sveta.

Ekskluzivni smo distributer za Srbiju za Probican i Prebimmune nemačkog proizvođača Biochem.

U ponudi imamo neke od Vivog i Interagrar proizvoda, kao i masti kompanije Unimedica. U našoj ponudi je i preparat Carbo Anima na bazi biljnog uglja, inulina i tanina, kao i nitrilne rukavice Dr Mayer i proizvodi kompanija Biowet i Himalaya.

Predstavnici smo Zeptera za veterinu i vršimo prezentacije i edukaciju za Zoetis proizvode u sektoru male prakse veterinarske medicine.