Mediji

Časopis INFO PET
broj 7, strana 19

Časopis INFO PET
broj 6, strana 27

Časopis INFO PET
broj 2, strana 11

Časopis INFO PET
broj 1, strana 23

Urbana košnica za enterijer – Beeamond

Beeamond sistem je urbana košnica namenjena za gajenje pčela u enterijeru i služi za dobijanje pčelinjih proizvoda i usluga. Ovaj inovativan proizvod se može instalirati u domaćinstvima, poslovnim prostorijama, ugostiteljskim objektima i edukativnim ustanovama. Sistem je potpuno bezbedan za korisnika i konstruisan tako da pčele slobodno izlaze iz košnice u spoljašnju sredinu i donose pčelinje proizvode.

Zašto je Beeamond sistem koristan pročitajte ovde.

Časopis INFO PET, broj 6 – ZA ČISTIJI GRAD – Vet Supplements doo

Svakodnevno smo svedoci prljavštine i đubreta koje nas okružuje, divljih deponija koje niču na svakom koraku, psećeg izmeta po trotoarima i parkovima. Svako bi voleo da mu grad bude čist, ali malo nas se trudi da to i bude tako. I upravo zato naše okruženje je, verovatno, prljavije nego ikada.
A za sve to postoji rešenje, NAŠE MALO za naše okruženje znači puno. I sada zato apelujemo na vlasnike pasa jer pseći izmet u gradovima predstavlja ozbiljan problem. Ako imate psa, a niste spremni u potpunosti da vodite brigu o njemu, znači da ga ne volite dovoljno, a to znači da ne treba ni da ga imate. Ljubav prema ljubimcu ne pokazujemo samo tako što dozvoljavamo da on spava na krevetu, liže nas i ljubimo ga, pokazujemo je i tako što brinemo o tome da naš kućni ljubimac ne nanarušava komfor naših komšija.
Kompanija Vet Supplements doo iz Beograda, generalni uvoznik i distributer dodataka ishrani za pse i mačke
Golashpharma Ltd. iz Bugarske, zajedno sa veterinarskim ambulantama pokrenula je akciju za čistije okruženje. Naime, u ambulantama širom Srbije biće postavljeni držači za biorazgradive kese za pseći izmet, a ideja je da podstaknemo vlasnike pasa da pokupe izmet svojih ljubimaca. Veterinari nisu dužni da skupljaju izmet svojih pacijenata. Veterinari po ceo dan rade u ambulanti, a dešava se da upravo ispred ambulanti psećeg izmeta ima na pretek, jer ga ostavljaju nesavesni vlasnici pasa…
I kao što odavno znamo Nije teško biti fin i zato vas podsećamo i molimo, NAŠE MALO I VAŠE MALO za čistiji grad.


Kutija sa biorazgradivim kesama, za skupljanje izmeta kućnih ljubimaca, lako se može pričvrstiti na zid veterinarske ordinacije