Najčešća pitanja

Postavite pitanja vezana za naše proizvode, dobićete brz i stručan odgovor.

Zapravo, sastav je vrlo sličan ali ANTIARTRIZIN u sebi sadrži l-arginin koji se ponaša kao nosač u organizmu i njegov zadatak je da aktivne sastojke preparata odvede direktno na mesto upalne reakcije bez rasipanja po zdravim zglobovima. Uz ANTIARTROZIN celokupna koncentracija glukozamina i hondroitina stigne do upalnog tkiva.

Svaki preparat iz palete dodataka ishrani Golashpharme Ltd.može bez ikakvih negativnih reakcija da se koristi duži vremenski period, a kod hroničnih pacijenata može da se koristi i doživotno. Najčešći način primene je da se nakon popijene dve bočice preparata napravi pauza od 15 dana. U svakom slučaju, naša preporuka je da konsultujete veterinara koji brine o zdravlju Vašeg ljubimca.

Ne samo da može, već je preporučljivo da svaka gravidna kuja ili maca pije CALCIMULTIVIT+junior sve vreme graviditeta i sve vreme laktacije. Tako se smanjuje mogućnost pojave rahitisa kod štenaca, a to se posebno odnosi na velike i kasnostasne rase pasa.

Bojim se da nije dovoljan CARDIOPROTECT u terapiji srčanog crva, trebalo bi da se posavetujete sa Vašim veterinarom ili potražiti i drugo mišljenje. CARDIOPROTECT je samo pomoćna terapija i može psu poboljšati kvalitet života za vreme trajanja terapije. CARDIOPROTECT daje odlične rezultate kod gerijatrijskih pacijenata kao i kod rekovalescentnih pacijenata u periodu oporavka gde značajno učestvuje u podizanju imuniteta.

MULTIKANEVIT je po svom sastavu jako kompleksan preparat, u sebi sadrži puno vitamina, minerala i l-carnitin. Svi ti sastojci jako povoljno utiču na metabolizam celog organizma a posebno na kožu na taj način što omogućuju, pored ostalih funkcija, i veću prokrvljenost dlačnog folikula usled čega dolazi do bržeg oporavka kože i dlake.

Razlog zašto MULTIKANEVIT daje tako dobre rezultate je u l-karnitinu jer on pomaže u sagorevanju masti i povoljno utiče na rad srca. Svi ostali minerali i vitamini u sastavu MULTIKANEVITA takođe povoljno utiču na metabolizam ne samo kod radnih pasa već i kod ostalih pasa i mačaka.

Svi preparati iz palete dodataka ishrani Golashpharma Ltd. su jako palatibilni i ukusni za pse i mačke. Pre nego što probate da date tabletu na silu probajte ljubimcu samo da ponudite, mnoge životinje rado same prihvataju i ove dodatke ishrani pojedu bez problema. Ne savetujem Vam davanje na silu jer ćete stvoriti veći otpor kod Vašeg ljubimca. Možete tabletu izmrviti i pomešati sa njegovom omiljenom hranom.

HEPATOPROTECT je odličan preparat za detoksikaciju i moćan je antioksidant i na taj način je odličan u terapije piroplazme, odnosno bolest koja se prenosi ubodom krpelja. Odlične rezultate daje i preventivno u sezoni krpelja jer ukoliko dođe do zaraze organizam će se mnogo lakše izboriti sa bolešću. Svakako pre upotrebe ne samo HEPATOPROTECTA nego bilo kojeg drugog dodatak ishrani iz naše palete konsultujte se sa Vašim veterinarom. Inače, preparat možete da nabavite kod Vašeg veterinara, u bolje snabdevenim veterinarskim apotekama i kod nas preko online prodaje.

Što se tiče proizvoda fabrike lekova Golashpharma Ltd. mogu Vam reći da se ne radi o hemijskim preparatima već o preparatima napravljenim na prirodnoj, biljnoj osnovi. Ovi preparati čak ne sadrže ni animalne sastojke što ih čini i manjim alergenima. Takođe, preparati poseduju i sertifikat da su GMO slobodni.